. . .
0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Ben jij gezegend met een garage bij je woning en wil je daar een nuttige plek van maken? Je kunt dan vrij veel kanten op, maar de ‘werkschuur’ is toch nog altijd één van de meest voorkomende manieren van gebruik. De perfecte werkschuur vraagt natuurlijk wel om een aantal belangrijke factoren. Wat die dingen zijn lees je in dit artikel. 

Zorg voor een goede basis

Licht, warmte en stroom zijn toch wel echt de basisbenodigdheden die je wilt hebben in je garage. Zorg dan ook dat als één of meerdere van deze dingen niet aanwezig zijn, je hier alsnog mee bezig gaat. Hierdoor kun je in een meer aangename omgeving aan het werk. Naast deze basisbenodigdheden is er nog een belangrijk onderdeel van de garage, de vloer. Een garagevloer krijgt vaak met meer factoren te maken dan een vloer in je woon- of slaapkamer. Denk hierbij aan chemicaliën of aan zwaar gereedschap dat valt. Een vloer coating van epoxy zorgt ervoor dat je vloer dat allemaal aankan, dit is dan ook zeker een aanrader om toe te voegen aan de basis van je garage. 

Voldoende opbergruimte houdt het overzichtelijk

Wanneer de basis van je garage staat, is het tijd om te denken aan de inrichting. Een garage is vaak een plek waar veel spullen worden opgeslagen. Wanneer je hier verschillende soorten gereedschap, schroeven en bouten aan toevoegt en je geen orde op zaken houdt, kan dit al snel leiden tot een chaos in je garage. Voldoende opbergruimte is dan ook een must. Zorg voor genoeg kasten waar je al je spullen geordend in op kunt bergen en sticker deze zodat je alles eenvoudig terug kunt vinden.

 

Extra tip: Zoek alles eens in de zoveel tijd uit. Je garage (en zolder) staat erom bekend een plek te zijn waar alle rommeltjes terecht komen. Door alles eens in de zoveel tijd uit te zoeken voorkom je dat het er een troep wordt. 

Een goede, stevige werkbank

Voor de echte klussers is een werkbank in de garage echt onmisbaar. Hier kun je al je klussen op uitvoeren. Het is dan ook belangrijk dat je investeert in een goede, stevige werkbank. Hierdoor gaat de werkbank langer mee en kun je er optimaal gebruik van maken. Je wilt tenslotte niet een werkbank die instabiel is en de hele tijd wankelt. Dan wordt het schuren, zagen, boren of slijpen erg onhandig (en bovendien ook gevaarlijk).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *