. . .
0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Tegenwoordig is neon verlichting nog steeds een zeer populaire vorm van lichtreclame waarbij je kunt zorgen voor een opvallend karakter, een professionele, gezellige of cozy uitstraling en duidelijkheid. Neon verlichting is dan ook geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ga direct door het met lezen van de tekst hieronder als je wilt weten wat de laatste trends zijn als het gaat om neon lichtreclame.

Leuke vormen van neon verlichting

Als je voor neon verlichting kiest, dan kan je uit een ruim assortiment aan leuke vormen kiezen. Denk hierbij niet slechts aan de standaard vormen van lampen zoals je die in de winkels ziet, maar ook aan unieke en hippe vormen zoals een cactus, een flamingo, een plant, een hartje en dergelijke. Je kunt het al raden: qua vorm zijn de mogelijkheden eindeloos als je kiest voor lichtreclame op maat.

Teksten als neon verlichting

Je kunt ook kiezen voor leuke teksten als je neonlampen wilt aanschaffen, aangezien je met trendy teksten een stoere en retro uitstraling kunt creëren. Neon lampen in de vorm van teksten werden gedurende de jaren 50 veel gebruikt voor bedrijven zoals bars, cafés en restaurants en tegenwoordig zie je dit nog steeds terug op de gevels van verschillende winkels. Ook in huis komt neon verlichting steeds vaker voor, met populaire teksten als ‘Home is where the heart is’, ‘Love’, Happiness’ en dergelijke, maar je kunt ook voor een zelf bedachte tekst kiezen.

Neon lampen als decoratie

Neon verlichting wordt ook steeds vaker als decoratie voor boven op de bank beschouwd, waarbij de lamp geplaatst wordt tegen de muur of aan het plafond. Het is van groot belang dat de neon lamp die je uitkiest goed past bij je interieurstijl door op de kleur van het licht te letten. Gaat het om zakelijk gebruik, dan is een heldere witte lichtkleur ideaal terwijl bij huiselijk gebruik geel en warm licht koeler zal aanvoelen.

Kleine versus grote neon lamp

Een andere trend die tegenwoordig steeds populairder wordt is kiezen voor een grote neon lamp waardoor je zorgt voor een echte ‘eyecatcher’ in huis of in de onderneming. Je kunt kiezen voor het opfleuren van een kale muur of een hal die leeg staat met een grote neon lamp, maar ook kleine neon lampen brengen een unieke sfeer en gezellige uitstraling met zich mee.

Een expert kan je advies geven

Als je het zelf moeilijk vindt om een geschikte keuze te maken tussen de verschillende soorten, vormen, kleuren en afmetingen neon lampen dan kan je altijd contact opnemen met een expert zoals LEDreclamebords.nl. Een expert beschikt namelijk over voldoende kennis en ervaring en kan je voorzien van deskundig advies over de meest ideale neon verlichting voor je situatie, je wensen en je budget waardoor je geen miskoop hoeft te maken. Huur je een expert in, kies dan voor het maken van een vergelijking tussen meerdere opties en kies dan pas voor de offerte waarbij je van de kwalitatief beste deal profiteert tegen de laagste prijs.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *