. . .

Digitale deursloten om je huis, bedrijf, gezin en waardevolle spullen te beschermen

0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Hoeveel items heb je die afgesloten moet kunnen worden? Kluisjes, auto’s, vrachtwagens, woningen, verhuurlocaties, winkels, bedrijven en persoonlijke kluizen kunnen allemaal in jouw antwoord worden opgenomen. En elk voor elk van die items heb je een sleutel voor de toegang nodig. Dus hoeveel sleutels draag je elke dag bij je? Wil je het aantal sleutels verminderen en toch de veiligheid van jouw eigendommen behouden? Dan kunnen sleutelloze sloten je helpen om het aantal sleutels, dat je mee moet nemen, te verminderen.

De auto-industrie loopt echt voorop met sleutelloze sloten. Ooit werden ze beschouwd als een luxe, maar nu zijn deursloten met een toetsenbord en fob voor auto’s heel gangbaar. Waarom zou je voor je woning, verhuurpanden, opslagruimten en bedrijven niet hetzelfde doen? Er zijn verschillende modellen vervangende sloten, die via codes tot een beperkt gebied toegang geven. Sommige modellen laten tot wel 800 verschillende codes toe. De toegangstijd kan hiermee ook worden geregeld. Sommige systemen kunnen voor extra gemak zelfs op afstand worden bediend en vanaf je computer worden bewaakt.

En als we het toch over je woning hebben, hoeveel personen moeten er dan sleutels bij zich hebben? In ieder geval elk gezinslid en waarschijnlijk ook de persoon die op je huisdieren past, jouw bloemen water geeft of je post ophaalt terwijl je op vakantie bent of van een weekend weg geniet. Wat als één van die personen een sleutel verliest? Vervang je dan alle sloten of vraag je je dan af of de vinder de sleutel zal gebruiken om zichzelf tot jouw eigendom toegang te verschaffen? Met een sleutelloos slot zijn die situaties en de daaruit voortvloeiende zorgen uitgesloten.

En hoe zit het met de wasmachine, die door een professional moet worden gerepareerd? Neem je dan een vrije dag op om de reparateur Binnen te laten? Of verstop je dan ergens een sleutel zodat ze bij jouw afwezigheid toch toegang tot jouw huis hebben? Weet je zeker, ik bedoel echt zeker, dat ze geen kopieën van die sleutel maken? Met het juiste sleutelloze slot kun jij met een tijdelijke code op afstand de toegangstijd van de reparateur instellen, die slechts voor die periode geldig is.

Voor meer informatie over deursloten, neem contact op met de Sleutelmaker in Leiden

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *