Ons team

Het team van ScaleLab Benelux bestaat uit deskundige YouTube-experts, die er van houden om YouTubers te helpen om zichzelf verder te ontwikkelen. Op deze pagina stellen we ons graag aan je voor!

Dennis Voorn
Partner Manager

Dennis is vooral te vinden op het gebied van Sociale Media en Marketing, vanaf eind 2016 heeft hij zijn eigen bedrijf gespecialiseerd hierin. Ook zal Dennis vooral de vinden zijn op Sociale Media en het contact zijn voor de brands bij ScaleLab, ook zal hij het contact zijn voor de partners.

Geoffrey Reemer
Partner Manager

Op zijn kanaal TubeTotaal geeft hij handige tips en trucs om verder te komen op YouTube. Bij ScaleLab zorgt hij ervoor dat het goed gaat met alle partners.

Martijn Lammers
Partner Manager

Martijn weet alles over licht, geluid en videotechniek. Als voormalig eigenaar van BeMove Network is hij al sinds 2015 een vaste waarde in het Nederlandstalige netwerklandschap.

Pascal de Waard
Partner Manager

De voormalige eigenaar van TWG Network houdt van een lolletje, maar als het gaat om het ondersteunen van partners is Pascal bloedserieus. Op zijn YouTube-kanaal Vaiza vind je al een schat aan waardevolle tips en bij ScaleLab helpt hij partners ook om verder te komen.

Kevin Neyt
Partner Manager

Kevin is vanaf februari 2017 bezig met het ondersteunen van onze Belgische partners. Hij zal vele van onze Belgische partners ondersteunen door middel van het organiseren van evenementen en workshops, ook zal Kevin de meest voorkomende contact persoon zijn voor de Belgische partners.

Richard de Vette
Support Medewerker

Richard is al vanaf het begin de steun en toeverlaat van onze partners. Hij staat altijd klaar om jullie te helpen met al jullie vragen, en zet zijn YouTube-ervaring graag in om jullie kanalen verder te brengen.

Wil jij met ons samenwerken?

MELD JE AAN

Watch Dragon ball super