. . .
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Met de huidige gasprijzen zou het niet geheel onverstandig zijn op het besparen van uw energieverbruik. Niet alleen de isolatie van uw huis is belangrijk, maar zelfs kan er bespaard worden op dakbedekking van uw schuur. Het daarom ook slim je goed te laten informeren wat de voordelen van Dak Montage Noord zijn.

Duurzame dakbedekking

De juiste dakbedekking is een vereiste om de levensduur te maximaliseren. Het belangrijkste is uiteraard de uiterste bescherming tegen wind, storm, sneeuw en regen zodat u droog en veilig in uw schuur kunt vertoeven. Door te kiezen voor de specialisten voor dabbedekking zult u lang genieten van de nieuwe dakbedekking van uw schuur en huis.

Soorten dakbedekking

De keuzen op het gebied van soorten dakbedekking is riant. Natuurlijk gaat dit gepaard met verschillende gradaties in de kwaliteit en levensduur. Ook verschillen de kosten van het geheel.

De verschillende soorten even op een rijtje:

  • Kunststof dakbedekking
  • EPDM-dakbedekking
  • Zink dakbedekking
  • Bitumineuze dakbedekking

De bitumineuze dakbedekking is de goedkoopste optie en zal ongeveer een levensduur hebben van 20 jaar. De kunststof variant is iets duurder en zal zo’n 25 jaar meegaan. De overige types zijn in verhouding een flink stuk duurder, maar gaan een stuk langer mee. Wanneer u kiest voor dakbedekking van EPDM dan zal dit ongeveer 50 jaar meegaan. Zink is het meest duurzaam, dit materiaal zal zelfs ongeveer 100 jaar meegaan!

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Een eerlijk advies, scherpe prijzen en een uitstekende service zijn natuurlijk erg belangrijk. Daarom is het goed om te weten wat het beste bij u past. Ondanks de ruime keuze zijn echte specialisten schaars.

Waar Dak Montage Noord onder andere in uitblinkt zijn de brandveiligheid en duurzaamheid. Ook gaan het bedrijf uitstekend met de tijd mee, zo kennen veel mensen problemen met de warmteontwikkeling rondom zonnepanelen in combinatie met dakbedekking. Wij bieden daar een oplossing voor in de vorm van witte dakbedekking! Hierdoor wordt het dak minder warm en dit resulteert in een hoger rendement. Een ideale mogelijkheid met het oog op de toekomst. Ook heeft het materiaal een uitstekende isolerende werking, dat scheelt ook in de stookkosten.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *